Код на продукта: 304
Наличност: В наличност
33.90лв.

Целта на марката iWAX е да предостави мултифункционални уреди за козметични процедури с восък и парафин, като модерни нагреватели за кола маска и депилация.Фокусира се върху интересен дизайн, продуктова гъвкавост и лекота на използване, благодарение на което предложението iWAX е предназначено както за професионална, така и за домашна употреба.

Универсален нагревател за всички видове восък Ергономичният нагревател за кола маска iWax 100 позволява бързо и ефективно приготвяне на продуктите, необходими за депилация. Уредът е безопасен и интуитивен за използване и гарантира безпроблемно нагряване на твърда или мека вакса. Подходящ за консерви, кубчета и перлени продукти.

Нагревателят е изключително интуитивен за използване - можете лесно да регулирате температурата на нагряване с помощта на копчето. Светлинният индикатор показва състоянието на работа, а клик системата информира за включване/изключване на устройството чрез издаване на характерен звук на щракане. Прозрачният капак в нюанси на розово ви позволява да контролирате състоянието на топене на восъка, като същевременно предотвратява натрупването на мръсотия вътре в устройството. Малки отвори предпазват от прегряване и осигуряват вентилация. Алуминиевата кофа, предназначена за разтваряне на твърд восък, е снабдена с дръжка, която улеснява изваждането на контейнера. Това прави устройството по-лесно за поддържане чисто. Модерен външен видалките размери на нагревателя за кола маска iWax 100 го правят идеално за всеки интериор, без да го претоварва. Минималистичният дизайн придава на устройството елегантен, вечен характер, а използването на издръжлива розова пластмаса гарантира лесно почистване. Лекотата на устройството го прави лесен за транспортиране или пренасяне.

Как да използвате нагревател за кола маска?

1. Отстранете капака от устройството.

2. Поставете касетата с восък в нагревателя и след това свържете устройството към захранването.

3. Завъртете копчето на ON - червената светлина показва, че устройството е започнало да работи.

4. Восъкът се топи за 15-30 минути, в зависимост от зададената температура и количеството восък.

5. След като восъкът се втечни, завъртете копчето на средна позиция, така че температурата да остане постоянна.

Докато устройството работи, светлинният индикатор ще изгасне и ще се включи отново, за да поддържа подходящата температура на восъка. Преди да нанесете върху кожата, винаги проверявайте температурата на восъка, за да избегнете изгаряния.

6. След приключване на работа изключете уреда и изчакайте да изстине. След това те трябва да бъдат почистени - можете да използвате специален препарат, предназначен за почистване на восък от устройства.

Моля, прочетете внимателно инструкциите преди употреба.

Комплектът включва: нагревател, захранващ кабел, кофа за нагряване на парафин, инструкция.

Данни:

Цвят: нюанси на розово

Вместимост: 400-500 мл

Мощност: 100 W

Напрежение: 220-240

Напишете отзив

Име


Ваш отзив Забележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           добър