Код на продукта: 3720
Наличност: В наличност
79.80лв. 83.60лв.

Ботокс терапия за възстановяване на естествения протеинов баланс на чупливата коса KayPro Botu-Cure Trio

 

KayPro създава линията Botu-Cure като SOS терапия за ефективно възстановяване на силно увредената и късаща се коса. Формула, базирана на растителни пептиди за незабавна реконструкция на увредените участъци от косъма. Чупливата коса се нуждае от специална грижа. 3-фазната терапия възстановява естествения протеинов баланс на косъма и съживява здравия вид на косата. 

 

Комплектът включва:

1. KayPro Botu-Cure Shampoo 350мл - фаза 1 от SOS терапията за възстановяване на силно увредената и късаща се коса. Нежно почистващо действие и незабавна реконструкция с възстановен естествения протеинов баланс на косъма и съживен здравия вид на косата. 

 

2. KayPro Botu-Cure Spray - фаза 2 от SOS терапията за възстановяване на силно увредената и късаща се коса. Дава пълна и интензивна реконструкция, жизнена сила и висока устойчивост на косъма. 

 

3. KayPro Botu-Cure Mask фаза 3 от SOS терапията за възстановяване на силно увредената и късаща се коса. Богата, гъста, кремообразна текстура, която уплътнява косъма, спомага за лесното разресване, подобрява контрола върху управляемостта и стилизирането.

 

Подходящ за: Силно увредена коса; Накъсващи се коса; Къдрава коса, която трудно подлежи на контрол и обработка.  

 

Активни съставки:

~ Растителни пептиди - реконструират косъма, възстановяват естествения протеинов баланс, създават здравина и сила на косата, намаляват накъсванията на косъма и чупливостта на косата. 

 

Начин на приложение: Нанесете шампоана на мокра коса. Масажирайте нежно до получаването на пяна. Изплакнете. Последвайте със спрея. Нанесете кичур по кичур на влажна коса. Масажирайте от корена до върха. Оставете да престой около 5 минути. Не изплаквайте. Продължете с маската Botu-Cure Mask. Нанесете кичур по кичур на влажна коса. Масажирайте от корена до върха. Оставете да престой около 5-10 минути. Изплакнете. 

 

Съвет: За да постигнете наистина добър възстановителен резултат, прилагайте продуктите от линията Botu-Cure заедно: фаза 1 - шампоан, фаза 2 - спрей, фаза 3 - маска.

Напишете отзив

Име


Ваш отзив Забележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           добър

Свързани продукти