Марка: Molly Lac
Код на продукта: 630
Наличност: В наличност
12.90лв. 15.90лв.

MollyLac Spotlight Pearlight Hema/di-Hema хибриден лак за нокти с блясък 5g № 630

630 Pearlight: Сребристо-бяла перла, украсена с холографски частици, които искрят с хиляди цветове на слънце! Този нюанс със сигурност ще ви отведе в страна, където бунт от цветове танцува в небето.

Уникалните цветове от колекцията Spotlight от Mollylac ще ви покажат ново измерение на маникюра! Специална колекция, съобразена с актуалните тенденции за силно, отразяващо излъчване в женствени цветове! Енергични цветове, пълни с искрящи частици, преливащи от многоцветния блясък на холографски блясък, са хитът на предстоящия сезон.

Всеки нюанс съдържа силата на блестящи, плътни частици, които перфектно отразяват светлината като калейдоскоп. Техният блясък ще озари и най-облачния ден. Оставете се да бъдете увлечени от фантастичния ефект, затворен в очарователната бутилка MollyLac.

Перфектно покритие с първото движение на четката. Женствен, изключително холограмен, силно пигментиран! Цветовете идеално допълват елегантните цветове, които се носят от жените „за всеки повод“, но и самостоятелно, за отличителен външен вид и привличащ вниманието тоалет. Запознайте се с всички тях и изберете своя любим.

Минимизира възможността от алергии благодарение на формулата без HEMA/di-HEMA.


Как да използвам:

Подготвяме нокътната плочка, като я матираме и премахваме кожичките.

Обезмаслете нокътя, избършете го с почистващ препарат и след това нанесете тънък слой хибридна основа.

Нанесете един или два тънки слоя цвят, като всеки се втвърдява за 30 секунди в LED лампа 48 W. Забележка:Препоръчваме да разбъркате добре продукта преди нанасяне.

Нанасяме избрания топ цвят със или без лепкав слой.

Напишете отзив

Име


Ваш отзив Забележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           добър